Joint Editorial

Joint Editorial

Interior Designer, Jessica Helgerson and her team transformed this former General Electric warehouse in Portland, OR into a casual, welcoming office for Joint Editorial - a post production company with locations in both NYC and Portland.

The space is a big, open loft with a beautiful arching bow-truss ceiling, steel windows, and lots of natural light. In the center is the public “great room” which serves as a kitchen, living room, and dining room. JHID used the large Coco Pendants in Matte Black over the conference table which can be seen throughout the space because of its open glass walls.

 

Jessica Helgerson Joint Editorial Coco Pendant

 

Joint Editorial Jessica Helgerson Interior Design Coco Pendant

 

Jessica Helgerson Interior Design JHID Joint Editorial Coco PednantPhotography: Lincoln Barbour